Passer au contenu principal

Contacteer ons

  Cavell Court, een project
  van Burco en AG Residential

  Het partnerschap tussen de AG-groep en Burco startte begin 2000. Na die succesvolle samenwerking zijn de twee groepen samen projecten blijven ontwikkelen, in een 50-50-associatie. Het succes van deze samenwerking is mee te danken aan het feit dat beide partners dezelfde waarden van integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit delen.

  Burco

  BURCO onderscheidt zich door de zorg die het besteed aan zijn projecten, zowel aan de architectuur als aan de details bij de afwerking. Bovendien is de persoonlijke begeleiding die we onze zoekers aanbieden het handelsmerk van onze commerciële aanpak. De filosofie van BURCO bestaat uit essentiële waarden als teamwork waarbij alle medewerkers worden betrokken, integriteit, professionaliteit en respect voor een gegeven woord, wat ervoor zorgt dat zijn geloofwaardigheid binnen de vastgoedmarkt in stand wordt gehouden.

  Bezoek de website
  AG Residential

  Als projectontwikkelaar onder AG Real Estate, dochtermaatschappij van AG Insurance, is ons doel om je tijdens het lange aankoopproces vanaf het eerste contact met ons salesteam tot het ontvangen van de sleutels van je pand te begeleiden. Dit doen we in 5 belangrijke stappen: selecteren van de beste locatie gebaseerd op je wensen en behoeften, de keuze van de materialen voor je appartement, de bouw van je appartement, het ontvangen van de sleutels van je appartement en de eventuele verhuur van je appartement.

  Bezoek de website
  Geïnteresseerd? Contacteer ons!